Figuurglas

Home/Glas/Figuurglas
Figuurglas 2017-11-08T19:44:08+00:00

Figuurglas is verkrijgbaar in blank of gekleurd glas. Tijdens de productie gaat het vloeibare glas tussen twee cilinders, waarin het motief is gegraveerd. Aan een zijde van het glas wordt dit in reliëf in het glas gedrukt. Daardoor vermindert het doorzicht. Dit draagt bij aan de privacy die er ook nog eens mooi uitziet! Volledig aan te passen naar uw wensen. Tijdloos of klassiek, alle stijlen zijn mogelijk!
Voordelen van figuurglas
Figuurglas geeft een mooi verspreide lichtinval en bewaart ook nog eens de privacy. Hierdoor creëert u meer ruimte en door het licht lijkt de kamer groter. De keuze is groot, selecteer uit verschillende motieven, texturen en kleuren om het geheel naar uw wensen aan te passen. Figuurglas is ook erg makkelijk te combineren met andere materialen, juist leuk door het contrast! Hout, metaal of steen, het maakt niet uit. Daarnaast heeft figuurglas ook nog andere functies zoals extra warmte isolatie, geluidwering en beveiliging van de privacy van personen of goederen.
Decoratieve aspecten
Er zijn verschillende motieven mogelijk voor figuurglas. Glas hoeft dus niet altijd vlak en doorzichtig te zijn! Figuurglas kan opgebouwd worden uit bepaalde patronen, afgestemd op uw smaak en stijl. Afhankelijk van het patroon of ontwerp heeft het verschillende effecten op de lichtinval in uw woning.
Andere toepassingen
Figuurglas wordt vaak boven standaard glas gekozen omdat het door de patronen minder doorzichtig is. Hierdoor wordt er meer privacy gecreëerd. Ondanks dat figuurglas dezelfde eigenschappen heeft als standaard glas, heeft het toch een mooier uiterlijk en effect. U kunt zelf bepalen hoe doorzichtig of hoe ondoorzichtig u uw figuurglas wilt hebben. Sommige soorten zijn in kleur leverbaar of in een matte of blanke uitvoering. Ook weer geheel aan te passen aan uw smaak en stijl van uw huis.
Voor meer informatie neem contact met ons op via 0655776988 of stuur een email naar quickkozijnen@hotmail.com.