Kunstofkozijnen

Home/Kozijnen/Kunstofkozijnen
Kunstofkozijnen 2017-11-08T20:49:18+00:00

Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC. PVC staat voor Polyvinylchloride en dit materiaal is doorgaans zeer duurzaam en daardoor onderhoudsarm. De fabricagemethodieken van kunststof kozijnen maakt het mogelijk de kozijnen in veel kleuren en soorten reliëf te laten maken. De kozijnen zijn leverbaar in iedere denkbare kleur.

Kunststof kozijnen kunnen vervaardigd met een houtnerf motief. Zodoende krijgt het kunststof kozijn de mooie uitstraling die juist zo kenmerkend is voor houten kozijnen. In combinatie met goed isolerend dubbel glas, isoleren de kunststof kozijnen goed. Een nadeel van kunststof kozijnen is dat als gevolg van zonlicht de kleur ietsjes “valer” kan worden.

Kunststof kozijnen hebben een groot aantal voordelen:
• Kunststof kozijnen vereisen maar weinig onderhoud. U hoeft nooit meer te schilderen. De kozijnen af en toe afnemen met een vochtige doek volstaat.

• Daarnaast zijn kunststof kozijnen sterk isolerend. Door het plaatsen van kunststof kozijnen zal uw energierekening naar beneden gaan.

• Onze kunststof kozijnen zijn sterk inbraakwerend, u kunt uw huis met een gerust hart achterlaten en rustig gaan slapen.

• Kunststof kozijnen zijn duurzaam. Wij geven dan ook 15 jaar garantie op onze kunststof kozijnen, en 10 jaar garantie op het hang- en sluitwerk.

• Kunststof kozijnen met de uitstraling van hout: onze kozijnen zijn niet alleen verkrijgbaar in een standaard uitvoering, maar u kunt ze ook in een speciale uitvoering met houtnerf krijgen. Op deze manier lijkt het net of u houten kozijnen heeft, terwijl u in feite profiteert van de voordelen van kunststof kozijnen.

Welk profiel kiest u voor uw kunststof kozijnen?
In kunststof kunt u kiezen uit twee basis kozijnvormen. De ene is het fraaie vlakke profiel (vlakprofiel), uitermate geschikt voor nieuwbouw en moderne woonstijlen.
Vlakprofiel

Daarnaast is er het verdiept liggende klassieke kozijn (blokprofiel). Dit is meer geschikt voor traditionele woningen. Beide systemen zijn technisch gezien gelijkwaardig. Wij geven u graag advies.
Blokprofiel
Voor meer informatie neem contact met ons op via 0655776988 of stuur een email naar quickkozijnen@hotmail.com.